TIETOJA

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

DC kytketty PCS Inverterit valmistajat ottavat sinut ymmärtämään määritelmän PCS inverterit

DC kytketty PCS inverterit valmistajat kertovat, että paristoenergian varastointi, yhtenä suurten energiavarastointijärjestelmien tärkeimmistä muodoista on erilaisia käyttötarkoituksia, kuten huippusääntely, laakson täyttö, taajuuden sääntely, vaiheen sääntely ja hätävarmuus.

2023-01-18 Katso lisää

Jakautuvan vaiheen invertterin koostumus

Split Phase Inverter on AC-muuntaja, joka on itse asiassa jännitteen inversioprosessi muunnin kanssa. Muuntaja muuntaa verkon AC jännitteen vakaaksi 12V tasavirtalähtöksi. Split Phase Inverteri muuntaa sovittimen 12 V tasavirtajännitteen suurtaajuuden vaihtovirjätteen tehoks; Molemmissa osissa käytetään myös yleisesti käytettyä Pulse Width Modulation-tekniikkaa (PWM).

2022-09-21 Katso lisää

Kolmen vaiheen ruudukkeen inverter Tukkuhinta

Kolmivaiheinen ruudukon inverter Tukkuhinta kertoo, että kolmivaiheinen verkko solmittu sähköntuotanto on kolmivaiheinen grin yhdistetty invertterillä, ja yhden vaiheen verkon sähköntuotanto on yksivaiheinen verkkojen sähköntuotanto. Kolmivaiheinen ruudukon inverter Tukkuhinta kertoo, että kolmivaiheinen verkko sidosjärjestelmä on laajalti käytetty, Inverterillä on suuri tehotiheys, ja lähtötehon laatu on hyvä.

2023-02-15 Katso lisää

Tuoteominaisuudet Residential Kolmen vaiheen inverterit

1. Voimakas. ** Residential Kolmen vaiheen inverterit on kompakti sähkömekaani suunnittelu optimoitu termodynamiikka tuottaa korkea tehotiheys. * Laaja MPP jännitealueella 150% ylimääräinen PV-sarjan asuinpaikka kolmen vaiheen invertterin aistia optimaalisen energian tuotto ja sovellettava joustavuus lähes kaikissa tilanteissa.

2022-08-22 Katso lisää

AC-yhdistetyt PCS inverterit valmistajat vievät sinut ymmärtämään PCS inverterien toimintoja ja sovelluksia.

1. Ominaisuudet. AC-yhdistettyjen PCS-vaimentajien valmistajat kertovat, että PCS Invertersin päätoiminto on, että verkkoon liitetyissä olosuhteissa, energian varastointijärjestelmä suorittaa vakiotehoa tai vakiovirtaa ohjausta mikroverkkojen tarkkailuohjeiden mukaisesti akun lataamiseksi tai purkamiseksi .. AC liitetty PCS inverterit valmistajat kertovat sinulle, että PCS Inverterit voivat tasoittaa vaihtelevien voimanlähteiden lähteiden lähtöä. tuulivoimana ja aurinkoenergiana samaan aikaan; Mikroverkoissa energian varastointijärjestelmä toimii pääasiallisena virtalähteenä jännitteen ja taajuuden tukemiseksi (V/F-ohjaus). mikroverkko, Ja mikroverkon kuormitus verkossa toimii tämän jännitteen ja taajuuden perusteella.

2022-12-07 Katso lisää

Kaupallinen verkko solmittu inverteri valmistajat poslille

Kaupallisen verkon invertterin valmistajat Kiina kertoo, että verkkoon liitetyt inverteriarkkitehtuurit käyttävät uusia korkea- taajuusmuuntajat, perinteiset linjataajuusmuuntajat tai muuntamattomat invertteri-arkkitehtuurit. Kaupallinen verkko sidos inverteri valmistajat Kiina kertoo sinulle, että suurtaajuusmuuntaja ei suoraan tarjoa 120 V tai 240 V suoraan. V vaihtovirtateho, mutta on tietokoneohjattu monivaiheinen ohjelma, joka muuntaa tehon suurtaajuudeksi vaihtoehdoksi ja muuntaa sen DC:ksi, ja lopulta muuntaa sen uudelleen jännitteen ja taajuuden tarvitaan virtalähteelle.

2023-02-22 Katso lisää

Tuotteen ominaisuudet Split vaihe inverterin

NK-LB6000HNA/NK-LB8000HNA/NK-LB10KHNA/NK-LB12KHNA-vaiheen vaihe käänteinen Solar 6KW/8KW/10KW/12KW, sen MPPT jännitealue / nimellinen syöttöjännite on 125 V – 500 V. Akun jännite Split vaihe on 85V~400Vdc, AC jännite: 240V/211V~ 264V jakautumisvaihe, Frquency:50/60Hz, viestintäportti: CAN/RS485/WIFI/4G/DRM.

2022-09-08 Katso lisää

PV-järjestelmän ESS DC-kytkettyjen PCS-vaimennuslaitteiden käyttöönotto

Tehon muuntojärjestelmät (PCS) PV-hybridi-inverterit DC-yhdistetyissä PCS-vaimentajärjestelmissä ovat ratkaiseva osa kaikkia aurinkosähkö- ja paristosäilytysjärjestelmiä. Ne auttavat maksimoimaan suurten tai pienten PV-paristojen säilytysjärjestelmien saatavuutta, arvoa ja suorituskykyä.

2022-12-28 Katso lisää

Katso lisää