2022-09-08

Можности на производот на инвертер на поделот фаз

NK-LB6000HNA/NK-LB8000HNA/NK-LB10KHNA/NK- LB12KHNA Split Phase инвертира Солен 6KW/8KW/10KW/12KW, Нејзиниот MPPT опсег и рангиран влез е 125 V до 500 V. Валтерот на Сплит Фаза инverter е 85V~400Vdc, AC волја: 240V / 211V ~ 264V одделна фаза, Фрекенција: 50/60 HZ, комуникација порт: CAN/RS485/WIFI/4G/DRM.