PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Fabrikanten van DC-gekoppelde PCS-omvormers nemen u mee om de definitie van PCS-omvormers te begrijpen

Fabrikanten van DC-gekoppelde PCS-omvormers vertellen u dat energieopslag van batterijen, als een van de belangrijke vormen van grootschalige energieopslagsystemen, verschillende toepassingen heeft, zoals piekregulatie, valleivulling, frequentieregelgeving, faseregulatie en noodback-up.

2023-01-18 Bekijk meer

Samenstelling van Split Phase Inverter

Split Phase Inverter is een DC naar AC transformator, die eigenlijk een spanninginversieproces is met de omzetter. De omzetter zet de wisselspanning van het rooster om in een stabiele 12V DC-uitgang. De Split Phase Inverter zet de 12V DC-spanningsuitgang door de Adapter om in een hoogfrequente hoogspanningswisselstroom; beide delen gebruiken ook de veelgebruikte Pulse Width Modulation (PWM)-technologie.

2022-09-21 Bekijk meer

Drie fase grid tie omvormer groothandelsprijs

Driefasige netomvormer De groothandelsprijs vertelt u dat de driefasige stroomopwekking van het net een driefasig net is dat is verbonden door een omvormer, en dat de eenfasige stroomopwekking van het net gelijkspel eenfasige stroomopwekking is. Drie fase grid tie inverter Groothandelsprijs vertelt u dat de drie fase net tie power systeem wordt veel gebruikt, de omvormer heeft een hoge vermogensdichtheid, en de kwaliteit van het uitgangsvermogen is goed.

2023-02-15 Bekijk meer

Productkenmerken van residentiële driefasige omvormers

1. Krachtig. * Residentiële driefasige omvormers hebben een compact elektromechanisch ontwerp met geoptimaliseerde thermodynamica die een hoge vermogensdichtheid genereert. * Breed MPP-spanningsbereik met 150% oversizing van de PV-array van de residentiële driefasige omvormers detecteert optimale energieopbrengst en toepasbare flexibiliteit in bijna elke situatie.

2022-08-22 Bekijk meer

Fabrikanten van AC-gekoppelde PCS-omvormers nemen u mee om de functies en toepassingen van PCS-omvormers te begrijpen

1. Kenmerken. Fabrikanten van AC-gekoppelde PCS-omvormers vertellen u dat de belangrijkste functie van PCS-omvormers is dat het energieopslagsysteem onder netgekoppelde omstandigheden een constante stroom-of constante stroomregeling uitvoert volgens de microgrid-bewakingsinstructies om de batterij op te laden of te ontladen. Fabrikanten van AC-gekoppelde PCS-omvormers vertellen u dat PCS-omvormers tegelijkertijd de output van fluctuerende stroombronnen zoals windenergie en zonne-energie kunnen afvlakken; onder microgrid-omstandigheden fungeert het energieopslagsysteem als de hoofdvoeding om de spanning-en frequentieondersteuning te bieden (V/F-regeling) van het microgrid, En de microgrid De belasting in het netwerk werkt op basis van deze spanning en frequentie.

2022-12-07 Bekijk meer

Commerciële grid tie omvormer fabrikanten china

Commerciële grid tie inverter fabrikanten China vertelt u dat grid-connected inverter architecturen gebruik maken van nieuwere hoogfrequente transformatoren, traditionele lijn-frequentie transformatoren, of transformatorloze omvormer architecturen. Commercial grid tie inverter fabrikanten china vertelt u dat de hoogfrequente transformator niet direct 120 V of 240 V wisselstroom levert, maar een computergestuurd multi-step programma heeft dat het vermogen omzet in hoogfrequente AC, en vervolgens omzet naar DC, en uiteindelijk converteert het opnieuw De spanning en frequentie die nodig zijn voor de voeding.

2023-02-22 Bekijk meer

Productkenmerken van Split Phase Inverter

NK-LB6000HNA/NK-LB8000HNA/NK-LB10KHNA/NK-LB12KHNA Split Phase Inverter zonne-energie 6KW/8KW/10KW/12KW, haar MPPT spanningsbereik/nominale ingangsspanning is 125 V tot 500 V. De batterijspanning van de Split Phase Inverter is 85V ~ 400Vdc, AC spanning: 240V/211V ~ 264V gesplitste fase, Frquency:50/60Hz, Communicatie poort: CAN/RS485/WIFI/4G/DRM.

2022-09-08 Bekijk meer

Introductie van PV ESS DC gekoppelde PCS-omvormers

Power Conversion Systems (PCS) PV hybride omvormers in DC-gekoppelde PCS-omvormers zijn een cruciaal onderdeel van elk zonne-PV-en batterijopslagsysteem. Ze helpen de beschikbaarheid, waarde en prestaties van grote of kleine PV-batterijopslagsystemen te maximaliseren.

2022-12-28 Bekijk meer

Bekijk meer