IZDELKI

Poglej več

NOVICE

DC povezanih PCS inverters proizvajalci, ki vas vzamejo, da razumete opredelitev inverterjev PCS

Proizvajalci PCS inverterji vam pravijo, da skladišče energije baterije, kot ena od pomembnih oblik obsežnih sistemov za shranjevanje energije ima različne uporabe, kot so urejanje vrhuncev, polnjenje doline, regulacija frekvence, regulacija faze in varnostne ukrepe.

2023-01-18 Poglej več

Sestava razdelitvenega inverterja faze

Split Phase Inverter je enosmerni tok do AC transformator, ki je dejansko napetostni proces s pretvornikom. Pretvornik pretvori AC napetost omrežja v stabilno 12V DC izhod. Split fazni inverter pretvori 12 V DC izhodno napetost pri adapterju v visoko frekvenčno visokonapetostno moč izmenične energije; Oba dela uporabljata tudi tehnologijo, ki se običajno uporabljajo Pulse Width Modulacija (PWM).

2022-09-21 Poglej več

Trifazni omrežje inverter veleprodajni cena

Trifazni omrežje inverter veleprodajni Cena vam pove, da trifazno omrežje proizvodnjo električne energije je trifazno griž priključen z inverterjem, proizvodnja električne energije z enofaznim omrežjem je enofaznih omrežnih vezi. Trifazni omrežje inverter veleprodajni cena vam pove, da je sistem trifazne omrežje vezanja pogosto uporablja, inverter ima visoko gostoto moči in kakovost izhodne moči je dobra.

2023-02-15 Poglej več

Značilnosti izdelkov stanovanjski tri faze inverterjev

1. Močno. ** Rezidencialni trifazni inverterji imajo kompaktno elektromehanično obliko z optimizirano termodinamiko, ki ustvarja visoko gostoto moči. * Široko napetostno območje MPP s 150% prekomerno število PV nizov stanovanjskih trifaznih inverterjev zazna optimalno energijo pridobitev in uporabna prožnost v skoraj vsakem primeru.

2022-08-22 Poglej več

AC povezanih PCS inverters proizvajalci vzamejo, da razumete funkcije in aplikacije PCS Inverters

1. Značilnosti. Proizvajalci PCS povezanih inverterjev vam povedo, da je glavna funkcija PCS inverterjev, da je v pogojih, povezanih z omrežjem, sistem za shranjevanje energije opravlja konstantno moč ali konstantni tok nadzor v skladu z navodili za spremljanje mikromrež za polnjenje ali izpust akumulatorja .. AC povezanih PCS inverters proizvajalci vam povedo, da lahko PCS inverterji gladko izhod nihanjajočih virov energije, kot je to. kot vetrna energija in sončna energija hkrati; v mikromrežnih pogojih sistem za shranjevanje energije deluje kot glavni napajalnik za zagotavljanje podpore napetosti in frekvence (kontrola V/F) mikromreža, In mikromreža obremenitev v omrežju deluje na podlagi te napetosti in frekvence.

2022-12-07 Poglej več

Komercialno omrežje inverter proizvajalci Kitajski proizvajalci

Proizvajalci proizvajalcev trgovskega omrežja pove, da z omrežjem priključene inverter arhitekture uporabljajo novejše visoko- frekvenčni transformatorji, tradicionalni frekvenčni transformatorji ali arhitekture brez transformatorjev. Komercialno omrežje inverter proizvajalci porcelana vam pove, da visoko frekvenčno transformator ne zagotavlja neposredno 120 V ali 240 V. V AC moč, vendar ima računalniško nadzorovan večstopni program, ki pretvori moč v visoko frekvenčni AC in jo pretvori v DC, in končno ga ponovno pretvori napetost in frekvenco, potrebno za napajanje.

2023-02-22 Poglej več

Značilnosti izdelka Split faze inverterja

NK-LB6000HNA/NK-LB8000HNA/NK-LB10KHNA/NK-LB12KHNA razpršena faza Soncev 6KW/8KW/10KW/12KW, MPPT napetostna napetost / nazivna vhodna napetost je 125 V do 500 V. Baterija napetost razdelit faze inverter je 85V~400Vdc, AC napetost: 240V/211V~264V razdeljena faza, frquency:50/60Hz, komunikacijska pristanišča: CAN/RS485/WIFI/4G/DRM.

2022-09-08 Poglej več

Uvedba inverterjev PCS, povezanih na enosmerni tok PV

Sistemi za pretvorbo moči (PCS) PV hibridni inverterji v enosmerni enosmerni inverterji PCS so ključni del vseh sistemov za shranjevanje fotonapetostnega sistema in akumulatorja. Pomagajo povečati razpoložljivost, vrednost in učinkovitost velikih ali majhnih sistemov za shranjevanje fotonapetostnih baterij.

2022-12-28 Poglej več

Poglej več