О компанији

Погледај још

Производ

Погледај још

и вести

Značajke proizvoda Split faze invertera

NK-LB6000HNA/NK-LB8000HNA/NK-LB10KHNA/NK-LB12KHNA Invertirana faza i... MPPT raspon napon / nazivni ulazni napon je 125 V do 500 V. Baterija napon Split faze invertera je 85V~400Vdc, AC napon: Primjenjuje se sljedećim: CAN/RS485/WIFI/4G/DRM.


AC spojenih PCS invertera proizvođači vode vas da razumijete funkcije i aplikacije PCS invertera.

1. Osobine. Proizvođači spojenih PCS invertera vam kažu da je glavna funkcija PCS Invertera pod mrežnim uvjetima, sustav za pohranu energije izvršava konstantnu energiju ili konstantnu kontrolu struje u skladu s uputama za praćenje mikromrežne mreže . Proizvođači spojenih PCS invertera vam govore da PCS inverteri mogu izgladiti izlaz izlaznih izvora fluktuirajućeg izvora energije. kao energija vjetra i solarna energija u isto vrijeme; u uvjetima mikromrežne sustav za pohranu energije djeluje kao glavni napajanje za pružanje podrške napona i frekvencije (kontrola V/F) mikromreža, I mikromreža Opterećenje u mreži radi na temelju ovog napona i frekvencije.


Sastav razdvojenih faza invertera

Split Phase Inverter je DC do AC transformator, što je zapravo napon inverzija procesa s pretvaračem. Pretvarač pretvara AC napon mreže u stabilan 12V DC izlaz. Split fazni inverter pretvara 12 V DC naponu od strane Adaptera u visokofrekventnu snagu AC visoke napone i Oba dijela također koriste uobičajenu modulaciju Pulse Width (PWM).


Uvod u razdvojeni inverter faze


Značajke i aplikacije Splitske faze invertera

Split Faze Inverter je pretvarač koji pretvara DC snagu (baterija, pohrana baterije) u stalnu frekvenciju i konstantnu naponu i modulaciju frekvencije i regulaciju napona AC snagu (obično 220V, sine val 50Hz). Razdvojeni fazni inverter sastoji se od invertera mosta, kontrolne logike i filter krug.


AC spojenih PCS invertera proizvođači uzimaju vas da razumijete ulogu PCS Inverters

AC spojenih PCS invertera proizvođači vam govore da Energy Storage Converter (PCS), njegova glavna funkcija je kontrola punjenja i diska postupak punjenja baterije za pohranu energije, tako da se direktna struja i struja može pretvoriti i aktivno podupirati napon i frekvenciju mreže, I poboljšati kvalitetu energije napajanja. Važan dio lanca industrije skladišta energije. AC spojenih PCS invertera vam kažu da ima koristi od razvoja nove energije, Pretvarači skladišta energije ne samo da otvaraju tržišni prostor, već i povećaju profitabilnost povezanim poduzećima.


SUVPR NOVO 5KW 8KW 10KW Jednofazni hibridni inverter za sjevernoameričko tržište.

Hibridni inverteri, ili poznati kao hibridni inverter mreže ili inverter bazirani na bateriji, je inteligentan inverter koji kombinira dvije odvojene komponente- solarni inverter i inverter baterije-u jedan komad Oprema.


Uvod u učinkovitost rada Split faze invertera Splita

Razdvojeni fazni inverter pretvara DC snagu (baterija, pohrana baterije) u AC snagu (obično 220v50HZ sinus ili kvadratni val). U laičkom terminu, Split Phase Inverter je uređaj koji pretvara direktnu struju (DC) u izmjeničnu struju (AC). Sastoji se od invertera mosta, logike kontrole i filtra.


Погледај још